Borstvergroting

Borsten zijn er in verschillende soorten en maten. Een goede borstvergroting is daarom maatwerk. Wij adviseren u na het lezen van dit hoofdstuk een afspraak te maken. U kunt dan samen met dr Luijendijk bepalen wat voor u de beste behandeling is.

 

Een borstvergroting is een snelle en betrouwbare methode voor het mooier maken van borsten, met een duurzaam resultaat. Jaarlijks worden in Nederland meer dan 3.000 borstvergrotingen uitgevoerd en het is een van de meest uitgevoerde esthetische operaties in de wereld. Dr Luijendijk heeft veel ervaring met het verrichten van borstvergrotingen.

 

WAAROM EEN BORSTVERGROTING?

De borsten zijn een van de belangrijkste uiterlijke kenmerken van een vrouw. Er kunnen verschillende redenen zijn voor een vrouw om niet tevreden te zijn met haar borsten. Ze kunnen te klein gebleven zijn in verhouding tot de rest van het lichaam. Of het borstweefsel is slapper geworden na zwangerschap, veel afvallen of als gevolg van de leeftijd. Licht uitgezakte borsten worden door wat extra vulling weer steviger en mooier van vorm. Ook komt het voor dat de borsten van ongelijke grootte zijn of is er een echte vormafwijking, zoals een tubulaire borst. Een borstimplantaat kan dan uitkomst bieden om u wel de gewenste grootte of vorm te geven. Veel vrouwen voelen zich een stuk zekerder over hun uiterlijk na de borstvergroting operatie.