Karlijn over haar borstvergroting
Ik ben hier ontzettend blij mee.
Er valt een last van me af.

Toen meisjes om me heen borsten begonnen te krijgen en dit bij mij niet gebeurde realiseerde ik me dat het niet veel zou gaan worden. Ik hoopte wel dat het later nog zou komen. Tot je 21ste kunnen borsten nog groeien, maar dat is dus niet echt meer gebeurd.

Lees meer ›

“De eerste nacht en dag had ik wel echt last. Na die dagen heb ik eigenlijk geen pijn meer gehad. Het is me alles meegevallen.” Karlijn voelt zich anders sinds de operatie. “Ik voel me een stuk vrouwelijker: ook zonder bh heb ik nu borsten.”

 

In december 2010 stuurde Karlijn een kaart: 

"Dr Luijendijk en team,

In 2008 heb ik meegedaan aan het programma "Gewoon Mooier". Vandaag precies twee jaar geleden heeft u mij twee hele mooie nieuwe borsten gegeven. Nog elke dag ben ik hier heel heel heel erg gelukkig mee, bedankt hiervoor!!"

Karlijn


Verberg tekst
Bekijk filmpje Meer informatie
Sandra over haar buikwandcorrectie
Ik voel me gewoon zó vrij en zó lekker!

“Ik heb driemaal een keizersnee gehad en door het vele sporten dat ik doe ben ik wel weer op gewicht, maar mijn buik gaat niet weg. Ik was bijvoorbeeld op vakantie in Italië en toen dacht ik ‘nou, laat ik toch maar een bikini aantrekken’, toen kwam er een Italiaanse vrouw op me af en ze wees naar mijn buik en vroeg: ‘Un bambino?’

 

Kijk voor het filmpje over Sandra bij Filmpjes over buikwandcorrectie.

Meer informatie
KARLA OVER HAAR BORSTVERKLEINING
Van een afstand zie je echt niet dat ik aan mijn borsten ben geopereerd. Ik kan zelfs topless zonnen

Karla doet mee aan Gewoon Mooier omdat ze zich stoort aan haar grote borsten. Een grote boezem zit bij Karla in de familie. Eén van haar tantes heeft haar borsten ook laten verkleinen. Karla gaat niet geestelijk gebukt onder haar grote borsten, maar vindt ze (een volle DD cup) gewoon niet mooi. 

Meer informatie