Onderoogleden

In dit hoofdstuk vindt u algemene informatie over onderooglidcorrecties. Oogleden verschillen sterk per persoon en een goede ooglidcorrectie is dus maatwerk. Wij adviseren u na het lezen van dit hoofdstuk een afspraak te maken. U kunt dan samen met dr Luijendijk bepalen wat voor u de beste behandeling is.

 

De ogen zijn één van de belangrijkste blikvangers van het gezicht. Iedere keer als we iemand aankijken kijken we eerst naar de ogen en dan pas naar de rest van het gezicht en het lichaam. Omdat de ogen zo bepalend zijn voor een uiterlijk geeft een veroudering van de oogleden ook direct een verouderde indruk van het hele gezicht.

 

Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie is een methode waarmee een groot corrigerend resultaat kan worden bereikt. Er ontstaat een frissere blik en een jeugdiger uitstraling. Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met een bovenooglidcorrectie, maar dat hoeft niet. Het is een van de top 5 plastische ingrepen in Nederland. Dr Luijendijk heeft veel ervaring met het verrichten van onderooglidcorrecties.

 

Veel mannen en vrouwen voelen zich een stuk zekerder over hun uiterlijk na deze ingreep.