Dr R.W. Luijendijk

Dr Roland Luijendijk is een ervaren plastisch chirurg die gespecialiseerd is in de esthetische chirurgie. Hij werkte vanaf 2004 in de Bergman Kliniek Bilthoven/Hilversum en in het Diakonessenhuis Utrecht. In 2021 nam hij na een zeer fijne samenwerking van 17 jaar op eigen initiatief afscheid van de Bergman Kliniek en bleef werken in het Diakonessenhuis.

Het Diakonessenhuis Utrecht heeft zich de laatste jaren diverse malen onderscheiden in de top 5 van beste ziekenhuizen van Nederland. De Bergman Kliniek Bilthoven is een van de beste zelfstandige behandelcentra van Nederland en is al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van de esthetische chirurgie. Dr Luijendijk is bekend van bijdragen op de televisie (Gewoon Mooier, RTL 4) en de radio. Door jaarlijks de belangrijkste congressen in de wereld te bezoeken blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de esthetische chirurgie. Zo is hij telkens in staat de beste operatietechnieken te gebruiken. Kwaliteit, veiligheid en patiëntgerichtheid staan voor hem voorop.

 

ESTHETISCHE CHIRURGIE

Dr Luijendijk beweegt zich al jaren in de voorste linie van de esthetische plastische chirurgie. Hij was van is 2004 tot 2010 Secretaris van het Bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en was daarna tot 2017 gewoon lid van hetzelfde Bestuur. Van 2006 tot 2017 was hij International Editor van het meest vooraanstaande Amerikaanse tijdschrift, the Aesthetic Surgery Journal.

Daarnaast is hij lid van de belangrijkste verenigingen in de wereld (zie Lidmaatschappen).

Dr Luijendijk geeft heldere en eerlijke adviezen. Alleen als hij een goede verbetering verwacht zal hij een operatie aanraden. Ook worden altijd alle mogelijkheden besproken, zodat u goed voorbereid en weloverwogen uw keuze kunt maken. Maak een afspraak